Tilpas udvalg
Nyheder

"Et smukt, tidsaktuelt design og en uovertruffen håndværksmæssig kvalitet. Det er nøglebegreberne for firmaet TOFTEGAARD DENMARK".

Hos TOFTEGAARD DENMARK foregår alle faser af fremstillingen fra design til færdigt produkt - på virksomheden i Hadsten. Det giver sikkerhed for, at de høje kvalitetskrav opfyldes hele vejen igennem, hvilket er baggrunden for, at virksomheden i dag hører til blandt Danmarks førende leverandører af designsmykker.

Populær
950,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: Ø373-LILLE
GRATIS levering!
1.200,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: V517
GRATIS levering!
Populær
1.225,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: R230
GRATIS levering!

Guldsmed Dyrup har eksisteret siden 1832 og er dermed Danmarks ældste guldsmed. Vi beskæftiger i dag fire dedikerede og venlige medarbejdere, der alle står klar til at hjælpe dig med at finde det, du søger.

Du er altid velkommen til at komme ind og hilse på os i vores fysiske forretning, der ligger i Assens på Fyn – ellers kan du fange os på telefonnummer 6471 1233 eller e-mail fra kl. 10 på alle dage undtagen søndag.

Vores forretning bygger på kerneværdier som god kundeservice og faglig rådgivning. Selvom vi sælger over nettet, er det stadig vores gamle værdier, vi holder fast i. Derfor går vi gerne langt for at finde det perfekte smykke til dig, og vi sender normalt varen samme dag, hvis du bestiller inden kl. 15.00.

Søger du lækre kvalitetssmykker til lave priser, så besøg Guldsmed Dyrups online shop – og ring til os på 6471 1233, hvis du har brug for hjælp eller vejledning.

Vi anbefaler